Sentinel Rapid Dose X100A Sentinel X100 inhibitor védelmet nyújt a lerakódásokkal és a korrózió kialakulásával szemben minden központi fűtési rendszerben.Bármilyen fém és fémötvözet esetén alkalmazható, beleértve az alumíniumot is.

A Rapid-Dose rendszer lehetővé teszi a vízkezelő vegyszerek gyors és egyszerű adagolását. Normál esetben nincs szükség a rendszer nyomásának csökkentésére, mivel a termék közvetlen a nyomás alatt álló rendszerbe juttatható a legtöbb esetben kevesebb, mint 5 perc alatt.

  • Nagyteljesítményű inhibitor
  • Hatékonyabb lerakódás és korrózió védelem
  • Minden fémhez alkalmazható
  • Nyomás alatt lévő rendszerhez történő adagolás másodpercek alatt
  • Időhatékonyság

 

Alkalmazás

A korrózió, a pH tartás a vízkőképződés, a kazán zajossága és a hidrogénfejlődés megakadályozására adagoljon Sentinel X100 adalékanyagot. A legjobb eredmény akkor érhető el, ha a rendszert megfelelően kitisztítják és átmossák. Ha a készülék már zajos a hőcserélőben lerakódott szennyeződések miatt, akkor az X100 és X200 inhibitorokat együtt ajánlott alkalmazni. A termék beadagolása után keringesse a rendszert a teljes és egyenletes eloszlás érdekében

 

Adagolás

Egy patron Sentinel Rapid –Dose X100 inhibitor elegendő egy tipikus háztartási központi fűtési rendszer (pl.: egy 9-32 kW-os kazán, háztartási melegvíz tartály és 10 radiátor, azaz egy 100 l-es rendszer) kezeléséhez. Nagyobb rendszerek esetén további patron használata szükséges. A túladagolás nem jelent problémát. Figyelem: Ahol hőtároló eszköz is telepítve van, ott számításba kell venni a rendszervíz megnövekedett mennyiségét. A megfelelő koncentráció egy Sentinel ellenőrző készlettel vagy egy vezetőképesség mérő eszközzel ellenőrizhető.

Ár:  8 500 Ft + ÁFA