Spiroangyal éves szakmai oktatás

A Spiroangyal közösség Magyarországon egyedülálló csoport, hiszen a fűtési rendszervíz kezelésével foglalkozó szakembereket tömöríti.

2017. március 30-án került sor a Spiroangyalok szokásos éves szakmai továbbképzésére.

Az oktatási nap legnagyobb részében természetesen a szakma kerül előtérbe, hiszen a Sentinel vízkezelési termékek használatával kapcsolatos kérdések, tapasztalatok megbeszélése mellett a kazángyártók vízkezelési előírásait is összegezték.

Az oktatási napokon nemcsak az új szakmai ismeretekre helyezzük a hangsúlyt, hanem fontosnak tartjuk, hogy olyan, a vállalkozásaik életében kiemelt szerepet játszó témaköröket is bemutassunk, amelyre a mindennapi munka mellett néha kevés figyelem jut.

Ezen a napon, egyedülálló módon, a Spiroangyaloknak biztosítási ismereteket is nyújtottunk. Biztosítási szakértő előadónk tájékoztatta partnereinket a vállalkozásaikat érintő biztosítási kérdésekről és hasznos információkat, tanácsokat adott a láthatóan mindenkit érintő témában.

Az oktatás ebéddel zárult, majd a Spiroangyalok a szerzett ismeretek birtokában és a szerelői akció ajándékával – egy munkaruhával – köszöntek el.